ONA JE PRVA U SRBIJI UGRADILA SILIKONE- Slobodan Milošević ju je obožavao- BAHATILA SE BOGATSTVOM DOK SU GRAĐANI UMIRALI OD GLADI- Evo gdje je sada i šta radi (FOTO)

  0
  1379

  Devedesetih godina bila je jedna od najpoznatijih žena u Srbiji jer je bila supruga tadašnjeg predsjednika Slobodana Miloševića Marka, a to su bila najburnija vremena u novijoj srpskoj povijesti. Zove se Milica Gajić, a kad dođe prema njoj su mišljenja o tome u Srbiji podijeljena. Dakle, vole je i oni koji su voljeli Miloševića, dok je drugi preziru.

  Govori se i o tome kako je prva ugradila silikone za vrijeme najvećeg siromaštva i doslovno gladi u Srbiji, te da je u to vrijeme trošila puno novca na razne kozmetičke operacije. Tada je, osim silikona, operirala i jagodične kosti, nos, napumpala usne i uvijek nosila samo najskuplje odjevne komade.

  Bez imalo srama i srama, prodefilirala je potom pred gladnim i izmučenim narodom Srbije i pohvalila se luksuzom koji je posjedovala. Ona i Marko 1997. godine kupili su ogromnu kuću s bazenom u kojoj je temperatura bila neprestano 38 stupnjeva, a Milica je iskoristila sve prednosti koje je snaha najmoćnijeg muškarca u Srbiji, tada

  Kasnije je u razgovorima s novinarima otkrila da je Miloševiću ostala vjerna do kraja i vjeruje da ju je obožavao, ali za njega ima i samo riječi hvale. Tvrdila je da ga smatra kumom kojeg je ikad upoznala i da je osoba koja se rodila samo jednom. Redovito ga je posjećivala i dok je bio u pritvoru u Haagu, te otkrila da njegova noga znači da je i njega dovela njegova unuka. Nakon razvoda od Marka, Milica se preselila u Požarevac, a o načinu na koji živi i čemu se malo zna, dok se njezin bivši suprug Marko sklonio u Rusiju i tamo se ponovo oženio i dobio dijete.

  LEAVE A REPLY