MIKI ĐURIČIĆ KONAČNO POKAZAO DJEVOJKU SA KOJOM IMA KĆERKU- Isplivala zajednička fotografija- LIJEPA JE KO IKONA (FOTO)

  0
  467

  Kada je riječ o reality showima na našem području, posebno u Srbiji, općenito je poznato da postoji velika popularnost i gledanost ovih programa te da su trenutno dva najgledanija reality showa u Srbiji, Zadruge i parovi, iako Zadruga je, realno, puno gledanija i popularnija, jer produkcija Pink i dalje ima više resursa za privlačenje zanimljivijih imena koja će sudjelovati u tom programu. Do sada su mnogi sudionici prošli kroz razne stvarnosti, s manje ili više uspjeha, a neki su postali prave zvijezde, unatoč činjenici da već neko vrijeme nisu u stvarnosti.

  Tako je onaj koji je veliku popularnost stekao uz pomoć reality showa Miki Đuričić, za kojeg se zna da je postao otac krajem kolovoza prošle godine. A Maad je već razgovarao o svojoj partnerici u nekoliko navrata, javnost je do sada nije mogla vidjeti. Tako su fotografi nekoliko puta pokušali uhvatiti Mikinu nevjenčanu suprugu dok je njezina kći Dunja u invalidskim kolicima šetala Kupinovom.

  Inače, doznalo se da je Mikijeva odabranica iz Inđije, a mediji su o tome već pisali, a navodno je zaposlena u prosvjeti, ali trenutno je na rodiljnom dopustu. I premda su neki gledatelji Mickeyevog partnera mogli vidjeti samo izdaleka, naišli smo na fotografiju na kojoj se jasno vidi Mickey sa suprugom i njihovom kćerkom, a jedan od Mickeyevih susjeda rekao je novinarima ove stvari: “Da, neka je živa i zdrava i neka dragi Gospodine čuvaj je. Nikad mu nisam bio “fan”, ali Miki je u osnovi dobar čovjek ”

  LEAVE A REPLY