Maćeha Rade Manojlović se rijetko pojavljuje u javnosti, pa zna otac šta valja, duplo je bolja od Manojlovićke

  0
  708

  Rada Manojlović pjevačica je koja je u proteklih 10 godina definitivno postala od trnja do zvijezda. ona je iz malog sela na jugu Srbije i odrasla je u vrlo teškim uvjetima, majka joj je umrla vrlo rano i morala je brinuti o kućanstvu. Kuhala je, čistila i prala oca, koji je radio poljoprivredne poslove, a istodobno se morala brinuti o bolesnom bratu.

  Tada se prijavila za Zvezde Granda, jer je znala da to nešto vrijedi, a svaki je vikend s ocem morala putovati do 200 kilometara do Beograda kako bi se natjecala. Otac je imao toliko vjere u nju da je posuđivao gorivo u selu i osnovne troškove kako bi u Beogradu imali što pojesti i popiti, za koji se zna da je vrlo skup. Rada je na kraju došla do finala, nije pobijedila kao što znate, ali ovo je natjecanje bilo odskočna daska za njezinu karijeru.

  Potpisala je ugovor s Grandom, prvi album prošao je sjajno, a kasnije je počela vrlo dobro napredovati u karijeri. Ono na što uvijek ističe u intervjuima jest da jako boli što je vrlo rano izgubila majku i što je odrasla bez majčine ljubavi, a to sigurno jako boli.

  Da njezin otac ne može ostati sam, pokazuje i činjenica da se ponovo oženio, jer je ostao sam. Radin brat otišao je po svoju sudbinu, a sama Rada Manojlović daleko je od njega u Beogradu. Svi su bili iznenađeni kako je zapravo izgledala.

  LEAVE A REPLY