ON JE TRENUTNO NAJPOŽELJNIJI MUŠKARAC U SRBIJI- Ovako izgleda Piksijev sin- VEOMA JE ZGODAN I OBRAZOVAN I FUDBAL GA NE INTERESUJE NITI MALO (FOTO)

0
1109

Napokon je i Srbija pričekala da se napišu neke lijepe stvari i kaže o svojoj nogometnoj reprezentaciji, da reprezentacija igra sve bolje i da rezultati budu bolji sa svakom novom utakmicom. Mnogi misle da je to najveća zasluga novog izbornika reprezentacije, legende jugoslavenskog i srpskog nogometa, pete Zvezdine zvijezde, Dragana Stojkovića Piksija. Poznato je da je sa suprugom Snežanom desetljećima u doista skladnom braku, da imaju troje djece, kćeri Anju i Andreu te sina Marka.

Kad je Marko u pitanju, nije krenuo stopama svog slavnog oca, a ne igra nogomet, već je diplomirao menadžment na jednom od najprestižnijih koledža u Londonu. Marko je vrlo aktivan i na društvenim mrežama, gdje svako malo objavi neke od svojih fotografija, a na temelju svih tih fotografija može se zaključiti da Pixiein sin zaista voli puno putovati.

Sve one fotografije koje Marko svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama snimljene su na raznim luksuznim i egzotičnim destinacijama i lokacijama, a na njegovom profilu doista nisu rijetkost. Mnogi su primijetili i da je Marko očito pokupio sve najbolje od svojih roditelja te da je bio vrlo lijep i privlačan muškarac.

LEAVE A REPLY