Cijela Zadruga na nogama – nažalost, izgubili smo ga, svi u suzama, desilo se iznenada

  0
  7441

  I večeras se družimo s najgledanijim reality showom u cijeloj regiji, a to je sigurno Zadruga 4, koja ruši apsolutno sve rekorde gledanosti. Miljana Kulić i Kristijan Golubović zasigurno su najveće zvijezde u cijelom programu, a njihovi spotovi na You Tubeu imaju milijunske preglede. Glavni hit posljednjih dana zasigurno je činjenica da je Miljana Kulić obrijala sve do kraja.

  Svi su u čudu gledali što se događa, a nikome nije bilo jasno zašto joj je to trebalo u životu. Mnogi ovaj potez uspoređuju sa Zerinom Hećo, koja je to isto učinila prije 2 godine u Zadruzi, i kada je doživjela pravi živčani slom, a nedugo nakon toga sama je napustila reality show.

  Miljana Kulić zasigurno je blizu toga da izgubi razum, a nismo je vidjeli ni jednom da je izgubila razum i postala histerična. To se najočitije vidjelo u slučaju dok je još bila trudna i kad je nosila malog Željka, a neki psihijatri kažu da je vrlo blizu samoubojstvu. U Zadruzi se uvijek dogodi nešto zanimljivo i jednostavno nema dana da se ne dogodi nešto novo i šokantno.

  Prije par dana opet smo imali situaciju kada se dogodilo nešto loše, a malo štene koje je godinama bilo tamo u Šimanovcima nažalost je preminulo prije nekoliko dana. Svi iz Zadruge bili su mu jako tužni, a sada se ne zna hoće li im Željko Mitrović nabaviti novo štene.

  LEAVE A REPLY