BIO JE U LJUBAVI SA KĆERKOM SLOBODANA MILOŠEVIĆA I ZBOG NJE JE DOŠAO NA IVICU SMRTI- Nekada je bio poznata FOLK ZVIJEZDA, a onda ga je otela UDBA i sve je krenulo na gore- ZA SVE JE KRIVA NJENA MAJKA (FOTO)

0
937

U emisiji od prije dvije godine Ivan Gavrilović, turbo-folk zvijezda devedesetih, otkrio je detalje o svojoj romansi s Marijom Milošević, kćerkom bivšeg predsjednika Slobodana Miloševića, a zatim rekao: “Pravu Mariju Milošević nitko nije upoznao, osim ja, to mogu slobodno reći. Dugo je vremena bila praktički jedini disident u Miloševićevom režimu. Prva je, bez pardona, upozorila oca da će ga zbog majke Mirjane Marković i brata Marka na kraju objesiti na Terazije “.

Gavrilović, koji sada sudjeluje u reality showu Parovi, rekao je da ga je u to vrijeme, kad je bio na odmoru u Grčkoj, uhitila UDBA sredinom ljeta, odnosno otela po nalogu Mire Marković. Tada je, kako Gavrilović kaže, odlučeno da ga se potpuno uništi, a čak su mu i ukrali “turbo folk”, koji je navodno izmislio s pjesmom “200 na sat”, a nakon toga se povukao iz javnosti, također je otkrio ove stvari novinarima o tim vremenima:

“Devedesete su bile vrlo opasne i promijenile su mi život. Našla sam se na mjestu na kojem nisam trebala biti. Godine prolaze, neki vjeruju, neki ne vjeruju, ali važno je da mi je glava na ramenima i na tome mogu samo zahvaliti Bogu, ali vrijeme je bilo stvarno opasno. Tada nisam osjećao nikakvu opasnost, putovao sam po svijetu, bio sam više u inozemstvu i avionom nego ovdje. Otišao sam u Ameriku, Australiju, Afriku, putovao sam po cijelom zapadu.

Nisam tražila ništa, novac, nije mi trebalo ništa da bih bila popularnija, a dogodila se ta zaljubljenost i veza s Marijom. Vjerojatno je bilo sumnjivo, a kasnije sam trpio razne pritiske i probleme, pa sam morao završiti karijeru. ”

LEAVE A REPLY