Baba izgleda za 10 – smršala je 14 kilograma, pokazala butke, kida kako izgleda u sedmoj deceniji – mlađe kolegice mogu samo da joj zavide

  0
  3415

  U današnje vrijeme vrlo je popularno da se vrlo velik postotak žena drži sebe i svoje linije. Mnogo ih ide u teretanu, vole voditi zdravu prehranu, a zbog zdravlja, ali i izgledati što mršavije, jer to svaka žena jednostavno voli. Jednostavno će vam sve biti jasno kad otvorite društvene mreže i kad vidite koliko će vas profila sa zdravom prehranom i kondicijskim treningom jednostavno bombardirati.

  Čak i ako vam se ne sviđa, jednostavno ćete ponekad kleknuti i kliknuti na oglas i krenut ćete putem zdravog života. U svijetu estrade to je postao više nego moderan trend, jer u kriznim vremenima i dalje mora izgledati vrlo dobro. To je posebno slučaj sa starijim glumicama i pjevačicama, koje i dalje postaju malo starije i kilogrami su lijepi htjeli to ili ne.

  Danas je riječ o Mirjani Karanović, koja je polako zakoračila u sedmo desetljeće svog života i koja je u epicentar događaja došla kada se u slučaju Branislava Lečića javno suprotstavila. Nije mu se pridružila u slučaju kada je osuđen zbog silovanja mlađeg kolege. Priklonila se ženama i sada je objavila nekoliko fotografija svog treninga, a može se reći da izgleda bolje nego ikad.

  Prošle godine, kada je započela situacija s virusom korone, krenula je na dijetu i redovitu prehranu, tako da je do sada izgubila čak 14 kilograma. Pokazivala je i slike, a može se reći da izgleda zgodnije od nekih mlađih kolega.

  LEAVE A REPLY