Stavila mu ruke na stomak i rekla da je trudna Zbog NJegoša Oblrajtova je zamrzila sve Srbe, saznao je da je sa njegovim drugarima orgijala

  0
  1437

  Danas govorimo o ženi koja je bila vrlo važna za čitav teritorij bivše Jugoslavije, jer je tijekom svog raspada i vremena kad je bila rastrgana na komade, povukla glavne poteze i donijela neke presudne odluke na ovom području. Srbi se posebno sjećaju da je ona bila jedan od glavnih okidača kada je donesena odluka da NATO započne bombardirati Srbiju 1999. godine.

  Međutim, ono što ljudi vrlo malo znaju je da ona nije imala nikakvih simpatija prema ovom području, a posebno prema Srbima, i za sve to imala je dobar razlog, samo se pitate kakve veze ona ima sa Srbima? Ima ih vrlo velikih, jer je njezin otac bio veleposlanik njegove zemlje u Beogradu nakon Drugog svjetskog rata.

  Bila je 1954. godina i Madeleine Albright je već bila zrela djevojka, koja se zaljubila u momka iz Crne Gore, a zvao se Njegoš, koliko je jaka bila ta vatra, njih su se dvije trebale vjenčati, ali sve se raspalo zbog nepromišljenog poteza Madeleine Albright koja je, prema pričama iz tog vremena, više nego voljela same muškarce. Tada je njezin otac bio povezan s puno moćnika s ovog područja, a ključni lik bio je bojnik Artenton, koji je bio u sjedištu četničkog vojvode Draže Mihailovića.

  Bio je pravi ženskaroš i već se počeo družiti s Albright. Madeline je u tom trenutku već bila trudna s Njegošem, ali mladi Crnogorac već je čuo da ga je varala s par njegovih prijatelja, pa uopće nije bio siguran je li dijete njegovo. Ostavio ju je, a ona je pobacila. To je vjerojatno razlog njezine netrpeljivosti prema Srbiji …

  LEAVE A REPLY