Srbija se ljulja zbog novog dokaza od jučer vezano za smrt Jelene Marjanović – izvještaj mobilnog operatera mijenja sve, evo ko ide iza rešetaka, baš on

  0
  1639

  Slučaj Jelene Marjanović ponovo je počeo privlačiti pažnju svih medija u Srbiji, jer bi se početkom ovog mjeseca trebao održati novi ciklus iznošenja novih svjedoka, što bi napokon moglo dovesti do pravog imena potencijalnog ubojice ove pjevač. Međutim, pandemija virusa korone definitivno je barem zasad suspendirala izjave svjedoka.

  Zoran Marjanović, njezin suprug, bio je glavna osumnjičena za ubojstvo, jer ju je zadnji nazvao, samo nekoliko minuta prije nego što je izgubljen signal s telefona Jelene Marjanović. Sve se kobno dogodilo 2. travnja u 17:05, trenutka kada se nesretnoj Jeleni Marjanović gubi svaki trag. U cijelu priču bila je uključena i njezina svekrva koja je odbila ići na poligraf 3 puta zaredom.

  Sve to baca još veću sumnju na cijeli ovaj slučaj, a mnogi su ljudi uvjereni da iza egzekucije Jelene Marjanović stoji netko iz obitelji njezinog supruga, a ne neki ljubomorni političar koji je imao ljubavnu vezu s njom. Tako je sudski vještak za telekomunikacije pred Višim sudom u Beogradu ustvrdio da je glavni problem što je telefon njezinog supruga namjerno isključen, a zatim ponovno uključen nekoliko minuta nakon ubojstva Jelene Marjanović.

  Ne mora značiti isto, jer je moguće da se telefon sam isključio, a zatim uključio, ali šanse da se to dogodi su malene. Dragoljub Vasiljević navodi da je glavni razlog što je Zoran ubojica taj što se njihove bazne stanice poklapaju u vrijeme ubojstva njegove supruge, a čini se da će on biti glavni osumnjičeni za ubojstvo.

  LEAVE A REPLY