Seljaci iz Stare Pazove razvezali jezik, ne mogu više da trpe – otkrili šta im Seka i Veljko rade pred rođenom djecom u sopstvenom dvorištu

  0
  6449

  Seka Aleksić jedna je od folk pjevačica koja je zaista rijedak slučaj koja je uopće priznala kako je bilo u njezinom djetinjstvu i koji je vrag zapravo preživjela prije nego što je stigla na mjesto na kojem je danas. Vjerujemo da svi znate da je pobjegla zajedno sa roditeljem i bratom iz BiH, a zatim su stigli u malo selo nadomak Šapca.

  Njihov otac bio je alkoholičar, pa od njega nije bilo previše koristi, pa je sav teret pao na njezinu majku i nju, koja je sa 17 godina počela pjevati samo da bi živjela u kući. Prvi dani progonstva bili su strašni, prvih je mjeseci spavala u osnovnoj školi, a tijekom ljeta se kupala u plastičnoj kadi ispred kuće, kada bi vodu zagrijavala vrućina sunčevih zraka.

  Međutim, Bog joj je dao talent koji je ona iskoristila, postala je više nego cijenjena pjevačica koja zauzima više nego važno mjesto u regiji. Da je potpuno normalna žena govori i činjenica da su ona i suprug Veljko sagradili kuću u Staroj Pazovi, jer ne želi biti u blizini Beograda i javne gužve, svojoj obitelji napravila je pravi mali raj.

  Novinari srpskog magazina Alo posjetili su ih jedne lijepe nedjelje, a prvi susjedi kažu da su jako dobri susjedi. Ispred kuće sagradili su veliku igraonicu, u kojoj se njihova djeca često igraju. Organiziraju rođendane, a ne daju im ništa za platiti, Veljko uzima popis i odlazi u kupovinu i totalno je ludilo.

  LEAVE A REPLY