Najpoznatija srpska pjevačica nekad je zarađivala miliona, sad je spala na prosjački štap – ima 33 hiljade na mjesec, ostavljen joj je i unuk sa autizmom da se brine

  0
  812

  U svijetu je vrlo popularna stvar da ljudi zarađuju stotine milijuna novca, ali odluče uložiti neko pogrešno ulaganje u neka poduzeća, za koja smatraju da su dobra, troše novac na gluposti i na kraju bankrotiraju. Čak i ako se sazna da ne plaćaju porez, onda mogu završiti u zatvoru. Mislimo da ste u svom životu čuli puno ovih ili sličnih situacija.

  Situacija na našem području nešto je rjeđa, ako uzmemo u obzir da imamo vrlo mali broj milijunaša, ali zasigurno imamo vrlo velik broj slučajeva kada poznati glumci i pjevači upadnu u ono što nazivamo prosjačkim štapom. Današnji članak vezan je uz ovu temu. Zove se Maja Odžaklijevska. Sigurno se sjećate nje i njezinih sjajnih hitova iz 70-ih i 80-ih prošlog stoljeća.

  Maja je danas u mirovini, a ima ukupni prihod od 33.000 dinara, što je sigurno jad, a prije 7 godina njezin je unuk Luka dobio autizam, pa se mora brinuti i o njemu. Kako stari, postaje joj sve teže i teže, jer se sve teže kreće. Kako svi znamo koja je to bolest, a donosi puno brige i pažnje koju moramo posvetiti djetetu, bez obzira koliko dijete ima godina, kaže da uz svoju bolest mora brinuti i o njegovoj , i da ona ima poseban problem kad on nešto želi. ona si to ne može priuštiti.

  Zbog svoje bolesti, autizam još uvijek nema sposobnost govora. Kako puno vremena provode u dvorištu kuće, Luki smeta i smeta sve, pa i obično pseće lavež. Postaje joj jako teško kad Luka napadne, a ističe da se obratila i socijalnoj službi kako bi joj pomogla i poslala mlađu osobu koja bi joj bila korisna, ali još uvijek nema ništa od toga.

  LEAVE A REPLY