Gotovo je, Džejla nije Marijina curica, sinoć objavila sliku, zaručila se – gledajte zaručnika, auuu gorile

  0
  6909

  Džejla Ramović mlada je bh. Pjevačica koja je ušla u anale Zvezde Granda, jer je dominirala jednom sezonom kao niko prije, a kako stručnjaci sugeriraju, nema šanse da se netko sličan njoj pojavi još jako dugo. Potom je za mentoricu izabrala Mariju Šerifović, koja ju je urezala u više od profesionalne pjevačice.

  Odmah nakon toga krenula je s njom na mini turneju po Balkanu, a kako bi joj bila odlična odskočna daska, Maria ju je povela sa sobom na američku turneju, gdje je Džejla zaradila jako dobar novac, što je za početnika više nego solidna stvar … Međutim, kad su se počele pojavljivati ​​njihove slike iz Miamija i Los Angelesa, koje su bile malo bliže srcu, odmah su započeli razgovor o tome kako su njih dvoje bili u vezi.

  Priča već jako dugo kruži medijima, a u posljednjih mjesec dana toliko je eskalirala da je Džejlin otac totalno poludio za svime, a Marija Šerifović rekla je da ništa neće pokvariti odnos njenih i Džejlinih roditelja iz novinarsko pero. Da zaista sve nije tako, pokazuje i Džejlin Instagram račun koji je od jutros pun čestitki, mlada djevojka iz Goražda konačno se zaručila.

  Slikala se pred ogledalom rano jutros, a na ruci na kojoj je zaručnički prsten zasjao joj je sa svih strana. Odmah su počeli pljuštati razni komentari, a zaruke su očito propale ili je Džejla to učinila namjerno kako bi opovrgla sve ove priče o njoj i Mariji.

  LEAVE A REPLY