Cijeli svijet se smije ovoj kući – porodica se hvatala za glavu od šoka kad su vidjeli – majstori pijani bili kad su je radili

0
1224

Kao što nam je svima poznato, gradnja i arhitektura nikako nisu laka vrsta posla. Poznato je da ljudi koji se bave ovom vrstom posla moraju proći razne vrste obuke, kako bi se adekvatno pripremili za odabrani zanat, ali i pomogli ljudima da ostvare svoje želje. A time i na vlastiti napredak.

Možemo reći da je arhitektura složeno područje u graditeljstvu i da se cijeni jednako kao i sama umjetnost, a ako sve pogledamo, možemo reći da je to vrsta umjetnosti. Imamo puno arhitekata koji su vrlo poznati po svojim lijepim i također bizarnim radovima koja izrađuju od zgrada. Zgrada ima različite stilove i oduvijek je postojala, danas obilježavajući neke od najzanimljivijih gradova na svijetu. Od ranih tipova poput gotike i romanike do same moderne arhitekture, zaista imamo što vidjeti.

Dakle, imamo one arhitekture kojima je cilj sama funkcionalnost, ali ne i estetika. Ponekad to ne ide prema planu, pa su i sami rezultati ili smiješni ili užasni. U današnjem postu pokazat ćemo vam nešto što spada u ovu drugu kategoriju. Jedna od kuća koju ćemo vam pokazati na slikama, vjerojatno je trebala biti najosnovnija kuća kojoj estetika nije bila prioritet, već samo da je obitelj koja je u njoj trebala živjeti imala svoj dom. To je bio sam cilj, ali ono što se na kraju dogodilo nekako je glupo i stoga nevjerojatno.

Onaj tko je gradio nije na vrijeme obratio pažnju, pa je napravljena velika pogreška. Kao što vidimo, vrata ove kuće na kraju su podignuta gotovo metar od tla, tako da se svatko tko je želio ući u kuću morao penjati u nju. Na vama je da procijenite u koju kategoriju ovo spada.

LEAVE A REPLY