Brena je prije Bobe bila sa ovim frajerom, evo ko joj je mrak s očiju skinuo – nevjerica, znate ga svi, auu

  0
  2018

  Lepa Brena već jako dugo nije u medijima, a za to postoji i više nego dobar razlog. Nema posla, nastupi su smrznuti, pa tako ni najljepše noge na Balkanu definitivno nemaju posla. Međutim, čak i u doba virusa korone, odlučila je odraditi nekoliko malih kućnih koncerata putem svog you tube kanala, a glazbenicima je platila iz vlastitog džepa.

  Razlog svemu tome je taj što su apsolutno svi oženjeni, imaju djecu i jednostavno nemaju od čega živjeti, jer ovise i o Breni, koja definitivno nema nastupe. No, kao što svi znamo, Lepa Brena za života je zaradila da više nikad ništa ne mora raditi, a sada uživa u poznim godinama, a sa suprugom Bobom posjetila je pola Jadranskog mora, kao i Obalu mora Azur, kada je povela cijelu svoju obitelj na krstarenje s privatnom jahtom.

  Međutim, ono što vrlo malo ljudi uopće zna o njoj je njezin privatni život, kakav je bio prije supruga Bobe Živojinovića. Poznato je da je Brena u to vrijeme bila u najboljim godinama i da je sigurno imala neke veze, ali te su informacije skrivene poput zmijske noge. Međutim, i srpski su novinari naišli na ovu informaciju, a danas vam predstavljamo muškarca koji je u prošlosti bio njezina vrlo velika ljubav.

  Mirko Krlić njegovo je ime, a donedavno je bio i saborski zastupnik i ministar kulture i informiranja. Pjesma “hej miki, miki moj” napisana je 80-ih godina prošlog stoljeća, samo za njezinu tadašnju veliku ljubav, ali veza je vrlo brzo pukla. Evo kako on izgleda danas …

  LEAVE A REPLY