U SRBIJI, POSEBNO U BEOGRADU SE UVUKAO VELIKI STRAH MEĐU GRAĐANE: ČUDNA OBILJEŽLJA NA ZVONIMA STANOVA U MNOGIM ZGRADAMA- Policija sumnja da se radi o ovim stvarima- BUDITE VEOMA OPREZNI(FOTO)

0
695

O sličnim smo temama već pisali prošle godine, kada se na beogradskim ulicama noću, na mnogim mjestima u gradu, na zidovima zgrada pojavio vrlo neobičan natpis koji je bio oslikan sprejem i nitko nije mogao objasniti što je to bilo o. niti značenje tog znaka. Kad su se novinari počeli malo raspitivati ​​o svemu tome, saznali su da se iste stvari događaju i u mnogim drugim gradovima Srbije.

Neki su sve to povezali s migrantima, ali puno je više onih koji su vjerovali da je to bila neka sekta. Na kraju nikada nije u potpunosti dešifrirano što taj grafit zapravo znači, a ovih dana u Beogradu, konkretno u bloku 45, pojavio se novi natpis, uglavnom kraj ulaznih vrata stanova, obično oko zvona. Mnogi stanari primijetili su da kemikalija na zidu iznad zvona u blizini njihova stana ima znak crtića koji podsjeća na mali križ, a većina je mišljenja da su to obavijesti za lopove i provalnike.

Stanari u ovom bloku rekli su novinarima da su stanovi u ovom bloku označeni na čak pet katova, a isto se dogodilo prije nekoliko dana u bloku 64, ali samo u tri stana, da bi nedugo zatim u njih provalili. Sve je primijetio dostavljač pizze koji je cijeli slučaj ispričao predsjedniku kućnog vijeća, a ovaj policiji

Također, neki su stanari otkrili da su nakon ovih znakova u više navrata dobivali neke čudne telefonske pozive na kućne brojeve i da bi neprestano spustili slušalicu, pa policija upozorava građane da budu oprezni oko svih tih stvari i da prijave ako nešto primijetite. njihovo susjedstvo

LEAVE A REPLY