NAKON LEČIĆEVOG POLIGRAFA OGLASILA SE I DANIJELA PRVI PUT! Sve je objasnila, evo šta je objavila na INSTAGRAMU

  0
  1320

  Srpska glumica Daniela Steinfeld pojavila se danas na društvenim mrežama, prvi put nakon ispitivanja glumca Branislava Lečića u policiji u vezi s njezinim optužbama da ju je, kako tvrdi, silovao.

  Danijela je, naime, vrlo aktivna na društvenim mrežama, a svaki dan dijeli barem jednu objavu svojih pratitelja koji je podržavaju.

  Podsjećamo, glumica se do sada nije niti jednom službeno oglasila, ali je uvijek objavljivala svaki “post” na kojem je označena i u kojem je podržana.

  Ovaj put, glumica se usredotočila na svoju najavu i zamolila sve da obrate pažnju ostavljajući “emojije sklopljenih ruku za molitvu”.

  – Oprostite, dragi naši, Danieli Steinfeld ne treba ništa i ne treba ništa. Danijela Štanjfeld preživjela je jedno od najtraumatičnijih i najstrašnijih iskustava žena i, za razliku od velike većine žrtava, usudila se javno govoriti o svojoj traumi. Jer, znate i sami, strah da ćemo biti napadnuti i silovani nije jedan od najvećih strahova, već apsolutno najveći ženski strah. Odrastamo s njim, zbog njega obraćamo pažnju kamo i kada idemo, s kim razgovaramo, a da toga više nismo ni svjesni, on kontrolira nepreglednost naše svakodnevice.

  – Nekima od nas se dogodi da se ostvari najgori strah. I onda s tim treba živjeti. Za neke je sam čin izlaska u javnost dio procesa zacjeljivanja traume.

  LEAVE A REPLY