MILICA SE PRIJE 8 GODINA TAKMIČILA U ”NEKIM NOVIM KLINCIMA” SA DŽEJLOM RAMOVIĆ- Bila je prava djevojčica, a danas kada je vidite OČI ĆE VAM STATI (FOTO)

  0
  490

  Milica Jokić imala je samo 12 godina kada je prvi put izašla na Grand pozornicu i kada je pokazala svoj izvanredni talent i oduševila cijelu regiju. Prvi put se predstavila kroz emisiju “Neki novi klinci” i natjecala se s Jailom Ramović, a na kraju je Jaila pobijedila ispred Milice. I premda je Grand s njom imao velike planove, odlučila je sudjelovati u “Pink'su”. zvijezde “, jer je mislila da će joj to pomoći u daljnjoj karijeri. Od tada je prošlo gotovo osam godina, od nekad male i drage djevojke postala je prava ljepotica, a mnogi je sada ne bi prepoznali niti povezali s tom djevojkom s natjecanja.:

  “Prošlo je mnogo godina otkako sam se natjecao, prošlo je jako puno vremena, narastao sam” – Otkrila je i da je u jednom trenutku bila članica ministrove grupe, ali kako kaže, nije joj išlo najbolje :

  Snimila sam pjesmu s “Ministarkama”, ali nije mi se iskreno svidjela, nekako je atmosfera bila čudna. Sve je bilo ok, to mi je sjajno iskustvo, ali najbolje je da se probijem sama, iako je to teži put “- rekla je lijepa Milica i otkrila da su ljudi iz Grand produkcije ponovno počeli brinuti o njezinoj karijeri.:

  “Korona je sve zakomplicirala, nadam se da će sve ovo uskoro proći, tako da mogu objaviti svoj prvijenac koji sam dugo čekao” – i dodala kako joj je drago što se vratila na Grand i što je tako stvarno lijep osjećaj.

  LEAVE A REPLY