JELENA SINOĆ PORUČILA TAKMIČARKI “Ništa napraviti nećeš”, A ONDA JOJ JE TAKMIČARKA UZVRATILA: Usudila se reći Jeleni ono što niko nije smio

  0
  1477

  Aleksandar Pralica (29) iz Beograda, natjecatelj George David i Marina Radosavljević Maky (33) iz Vrnjačke Banje, štićenica Saše Matića, izazvali su oprečna mišljenja žirija “Zvezda Granda” i kritike samih kandidata, uslijed čega su rezultat je bio 3: 3.

  Inače, Aleksandar se odlučio predstaviti pjesmama “Srno moja” Dade Polumente i “Još ovo veče” “Tropico benda”, dok je Maky otpjevala “Zašto me srce boli” Maje Danilović i “Leti, leti beli golube” “autorica Lepa Lukić.

  Upravo je izbor pjesama i njihovu interpretaciju osudio žiri, posebno Marija Šerifović, koja je istaknula da je Marinin nastup trajao vječno.

  -Ima kandidata koji su se vratili na natječaj, kao i vi i koji maksimalno koriste svoju priliku – započela je Marija svoje izlaganje i kratko objasnila zašto večeras nisu bili dobri:

  – Podloške, pogreške koje nikako ne možete ispraviti. Treba vam puno vremena i rada, a George vam se sigurno ne može posvetiti 5 puta tjedno. Maky, potpuno neprivlačan program, čini mi se da su pjesme trajale do Bogojavljenja. Učinkovitije vam je pjevati kraće pjesme. Očito nešto ne radite kako treba.

  Snežana Đurišić misli da je Marina dobra pjevačica i slaže se sa Šerifovićem da ovaj glazbeni program nije za nju.

  – Voljela bih da nađete repertoar koji će pokazati vaše vokalne sposobnosti – dodala je.

  Viki Miljković smatra da je to bilo ok, ali nedovoljno za prolazak u petu rundu.

  – Što se tiče pjevanja, bili ste najpristojniji do sada, ali ne znate što biste sa sobom na sceni. Nekako mi je bilo previše – rekla je, dok se Bekuta usredotočio na Marinin stajling.

  – Ta vam je haljina austrijske mljekarice večeras zaista odgovarala – rekla je i dodala da se malo popravila te da će, bude li više radila, možda doći i do finala, što je Jelenu dovelo do suza.

  – Jelena, smiri se, sad pričam. Za Pralicu neću tupati, tako je kako je, a za Marinu ću reći – Vaš glas je od nečega, ne ljutite se, nešto nije dobro s vašim glasom – komentirao je Bosanac, dok je Karleuša pohvalila energiju i želju prvog natjecatelja, ali pjevanje je bilo daleko od dobrog. Marina je također daleko od statusa zvijezde, za koju Karleuša smatra da na samom početku ima pogrešno ime za scenu.

  – Što nije u redu s tobom, djevojko? Što znači Marina Radosavljević Maky, kakav Maky, što ovo znači y? Na početku zvuči kao da nećete ništa poduzeti, pogledajte kako ste se odjenuli – bila je oštra, pa joj je rekla da malo prelista Instagram i ugleda se na nju i svoje stajlinge.

  – Pratim vaš rad na Instagramu, ali ne mogu se tako razgoliti – odgovorila je natjecateljica, a Karleuša je odgovorila da mora večeras biti odjevena više nego što jest.

  – Ja sam jedina gola žena koja se neprestano proglašava najbolje odjevenom – istaknula je i objasnila da stvar nije u goloj guzici, već u magiji.

  Mentori su u biti bili zadovoljni i složili se s komentarima žirija. Ipak, pohvalili su napredak svojih kandidata.

  – Ponosan sam što ste sami ispravili falinki i što ste sami na tome radili. Ali ne možete samo otići na emocije i zaboraviti na pjesme – rekao je George, dok je Matić dodao da je Pralica bila bolja u prvoj pjesmi, dok je svojoj natjecateljici otkrio da je na probi bila bolja nego na pozornici.

  Nakon ponovnog glasanja, Saša Popović donio je odluku da Marina zauvijek napusti natjecanje, dok je Pralicu poslao u baraž.

  LEAVE A REPLY