BILA JE JEDNA OD OMILJENIH PJEVAČICA U JUGOSLAVIJI- Preminula je u svojoj 42. godini- NA DAN NJENE SMRTI U STANU NJENOG PRIJATELJA SE DESILA JEZIVA STVAR (FOTO)

0
622

Prva pjevačica grupe Novi fosili, Đurđica Barlović bila je jedna od najpopularnijih pjevačica svog doba, a vrlo uspješnu karijeru prekinula je preranom smrću davne 1992. godine – Đurđica je prvi nastup imala s 13 godina na dječjem vrtiću. njezin medijski nastup zabilježen je u tada vrlo popularnoj TV emisiji “Obraz uz obraz” 1974. I premda je upisala Srednju građevinsku školu, Đurđica je uvijek znala da su joj glazba i pjevanje život jedini posao koji je željela raditi.poslovi. Članica je Novih fosila do 1982. godine, nakon čega se posvetila obitelji i pomalo samostalnoj karijeri, a u grupi ju je zamijenila Sanja Doležal.

„Đurđica nas je napustila kad se željela brinuti o obiteljskom životu, jer smo radili urnebesno tempom. Njezina obitelj bila joj je važnija od nas, nego bilo kakav novac i učinak. Rođena je s majkom, suprugom, a opet, s druge strane, doista je bila vrhunska pjevačica. Nikada nismo otkazali koncert zbog nje, glas joj nikad nije pukao “- rekao je u jednom od intervjua Rajko Dujmić, koji je i sam nedavno preminuo.

Rajko je tada novinarima rekao i ove stvari: „Bila je dobrog i stabilnog zdravlja, zbog čega me iznenadio taj prerani odlazak. Na dan kada je umrla, vjerovali ili ne, svi satovi u mom stanu su stali, a kasnije sam čuo tužnu vijest. “- Đurđica je umrla u 42. godini, od srčanog udara, ostavivši za sobom suprugu i dva sina

LEAVE A REPLY