Srpska doktorka 37 dana se žestoko borila sa koronom pa otkrila – ovo voće je spas za cijeli organizam

  0
  4902

  Otkako je započelo sve ovo ludilo s virusom korone, liječnici, ali i svi stručnjaci pokušavaju otkriti koje je jelo ili proizvod vrlo dobro za tijelo, a da se nikako ne mogu suprotstaviti zlokobnom virusu korone. U početku je bila priča da je češnjak spas za vaše tijelo, zatim slanina, a nema proizvoda koji nije spomenut u prva 3 mjeseca u borbi protiv covid 19.

  Međutim, kad se sve zbroji i oduzme, prisluškivalo se na mjestu i nitko nije mogao shvatiti na koji grub način se bori protiv ovog potpuno novog virusa, koji je medicini bio toliko nepoznat, da čovjek jednostavno nije znao pravi način borbe ono … Samo je trebalo vremena dok su prvi ljudi preboljeli ovaj virus i pokazali ljudima sa svojim iskustvom kako se nositi s cijelom ovom krizom.

  Danas vam donosimo priču iz Srbije i iskustvo poznatog liječnika koji je bio prikovan za krevet više od mjesec dana i živio je pravu noćnu moru kada je riječ o borbi protiv koronavirusa. Zove se Milka Raičević, a njezina priča na srpskim portalima ohrabrila je mnoge, jer, kako je navela, nije imala snage ni za toalet.

  Imala je užasne bolove u prsima, a nije imala apetita, pa je jedva stajala na nogama. Isprobala je sve i svašta, ali kad je probala trešnje, pojela ih je na kilogram, a može se reći da su joj najviše pomogle da se uzdigne iznad ove bolesti.

  LEAVE A REPLY