Rođena sestra Jelene Đoković je duplo ljepša od nje – crni NOvače, u šta si gledao prije 15 godina?

  0
  1544

  Novak Đoković zasigurno je jedan od najpoznatijih sportaša s ovih prostora ikad u svojoj povijesti. Trenutno se nalazi na Balkanu, gdje je u rodnu Srbiju došao proslaviti 311 tjedana pod brojem 1, nadmašivši tako svog vječnog rivala Rogera Federera.

  Što se tiče privatnog života Novaka Đokovića, svi dobro znaju da je oženjen Jelenom Đoković, s kojom tenis igra od svojih juniorskih dana, odnosno negdje u svojoj 15-oj. Imaju dvoje djece, a može se reći da je njihov brak besprijekoran i jako se dobro nadopunjuju. Bila je s njim dok on nije bio niti među 1.000 igrača na svijetu, i tu se njihova ljubav najviše odražava, a danas u svom posjedu imaju veliko carstvo koje se mjeri u milijunima.

  Đoković je među najbogatijim sportašima na svijetu, a dosad je na turnirima koje je do sada osvojio osvojio preko 150 milijuna dolara. Jelenu Đoković malo tko poznaje iz vrlo dobre beogradske obitelji, ali ono što malo ljudi zna je da ima i stariju sestru, koja je prava ljepotica. Dok je studirala u Italiji, njezina se sestra već uvelike zabavljala s poznatim srpskim košarkašem.

  Ana Bogdanović udana je za  NBA košarkaša, Luku, a njihove fotografije na Instagramu pokazuju i koliko su njih dvije zapravo zaljubljene. Tko je po vama ljepši od njih dvije, Jelene ili Ane? Napišite nam svoja mišljenja u komentarima.

  LEAVE A REPLY