Ranio ga rođeni otac – popularni pjevač primljen hitno u bolnicu, svi u šoku

  0
  3921

  U posljednje vrijeme, kako je započela nova 2021. godina, iz rubrike Crna kronika možemo čitati sve više i više takvih naslova koji nam stalno dolaze. Nema dana da ne otvorimo društvene mreže ili internetske portale, a da ne pročitamo neka ubojstva, silovanja, pedofiliju, ali i maloljetničku delinkvenciju.

  Međutim, danas razgovaramo u drugom smjeru i tada se narušavaju odnosi u samoj obitelji. Vrlo je dobro poznato da je dijete kralj u svakoj obitelji i da roditelji čine sve da ga jednog dana, kada za to dođe vrijeme, dovedu na pravi put. Međutim, čak i u takvim situacijama ljudima se ponekad dogodi pravi lom u glavi, pa se rade neke stvari zbog kojih se ljudi sažalijevaju čitav svoj život.

  Sljedeća se situacija dogodila u Italiji, točnije u Napulju prije nekoliko dana, kada je slavnog britanskog DJ-a Josepha Capriatija nožem napao otac. Posljednjih 13 godina živi i radi u Londonu u Engleskoj, ali posljednjih dana posjećuje roditelje na kraću pauzu.

  Izbila je vrlo velika svađa, a veći masakr spriječio je njegov stric koji živi kuću udaljenu od njih. Čuo je glasnu buku i svađu, a onda je samo istrčao dok je njegov brat držao nož u ruci, a rođak je bio posječen po ruci. Hitna pomoć je odmah stigla, a otac je zadržan sljedeća 24 sata.

  LEAVE A REPLY