Muškarac rodio dijete i bori se da mu bude otac, ne majka – nikome nije jasno ništa (video)

  0
  457

  Vjerujemo da ste se već navikli na činjenicu da vas više ne iznenađuju vijesti poput ove. Ljudi diljem svijeta su raznoliki, a u posljednjih 10 godina sve one manje skupine koje su prije bile pod lupom i koje su bile ugrožene, danas imaju svoja udruženja i stekle su neki položaj u društvu, pa se više na njih ne gleda što se tiče nekih “čudaka”.

  Imamo vrlo velik broj muškaraca i žena koji su odlučili promijeniti spol jer jednostavno više ne uživaju u svojoj koži. O takvim slučajevima možemo slušati svaki dan, a jednostavno su takva vremena došla, a medicina je jako napredovala, tako da danas svi imaju priliku promijeniti svoj spol.

  Ali što je s muškarcima koji promijene spol i žele ostati trudni? Kako hormoni reagiraju na sve to i kako će reagirati i je li to uopće moguće? O ovom segmentu razgovaramo i pišemo u našem današnjem članku. Freddie McCowell jedan je od prvih muškaraca koji su nam došli iz Irske, a koji je sebi presadio maternicu i vjerovao ili ne, ostao je trudan i postao otac ili majka?

  Međutim, država u kojoj živi jednostavno ga ne želi prepoznati kao majku, već kao oca. Također je unajmio tim odvjetnika i započeo pravnu borbu sa sustavom. Pogledajte i sami cijelu ovu priču.

  LEAVE A REPLY