Jana smršala 13 kg, izgleda kao tinejdžerka: Čekajte da vidite njenu kćerku, svi u jedan detalj gledaju, šokirani su

  0
  754

  Danas se malo dotaknemo situacije koja uopće nije dobra u cijeloj regiji, kriza je svakog čovjeka natjerala na prevaru i može se reći da kladionice i pučke kuhinje najbolje funkcioniraju u bivšoj Jugoslaviji. Ljudi jako teško žive, jedva plaćaju račune, zajmove i osnovne potrepštine, a do kraja mjeseca ostaje vrlo malo sredstava.

  Poznati srpski pjevač koji je sigurno napravio više nego dobru i jaku karijeru. Jana Todorović udala se prije 15 godina, a živi u malom selu nadomak Hamburga u velikom dvorcu koji je zajedno sa suprugom dobila od njegovog oca, milijardera i vrlo uspješnog poslovnog čovjeka. Jana se ne žali na krizu, a može se reći da jako dobro živi.

  Ono što je za Janu karakteristično, osim dobre pjesme, je sjajan izgled i velike grudi, što nikada nije radila s plastičnim kirurgom, a čak ih je prije par godina htjela smanjiti jer je imala problema s kralježnicom. Međutim, situacija se popravila pa je odustala od te ideje. No, prije nekoliko mjeseci započela je rigoroznu prehranu, a danas s ponosom kaže da je smršavjela punih 13 kilograma.

  Ima i kćer, koja se zove Kristina, ali to nikada nije pokazala u medijima, već je sada zamaglila lice, a ispod slike je napisala “Moj život”. Udobno se može reći da izgleda poput svoje majke. Vaša mišljenja?

  LEAVE A REPLY