Gori Bežanijska Kosa, Boba prevario Brenu, kad vidite o kome se radi neće vam biti dobro

  0
  2556

  U današnje vrijeme popularne balkanske zvijezde vrlo teško žive, jer im je zabranjen nastup, jer je započela cijela ova neugodna situacija s virusom korone. Dara Bubamara, Neda Ukraden, Darko Lazić samo su neki od onih koji su se u medijima požalili da jako teško žive. No, na sceni uvijek imamo slučajeve na koje se gotovo nikad ne žali, poput Miroslava Ilića.

  Lepa Brena također je jedna od pjevačica koja se nimalo ne buni, ali već je dugo zbrinuta i na tome može zahvaliti svojoj Grand produkciji. Ona i Saša Popović stekli su veliko bogatstvo na ovom vrlo profitabilnom projektu, koji se vrlo dobro pokazao u posljednjih 20 godina.

  Njezin suprug Slobodan Boba Živojinović vrlo je dugo generalni predstavnik Mercedesa za ovaj dio Europe, pa se ne žale, žive solidno, baš kao i njihovo troje djece. Svi znate da su njih dvoje bili najpopularniji par u Jugoslaviji, a apsolutno svi mediji pisali su o njegovom razvodu od tadašnje žene koju je varao s Brenom. Iz toga je vrlo jasno da mu slikanje sa strane nije strano, a Brena je bila vrlo konkretna na pitanje novinara iz Srbije.

  Rekla je u emisiji Ami G, da ne želi glumiti inspektora, ako ju je on prevario, bolje da joj to ne javi, jer bit će svega. Već jako dugo kruže glasine da ju je varao prve 3 godine braka, ali sve je to gurnuto pod tepih.

  LEAVE A REPLY