Džaba joj sva ljepota, sjećate li se ove mis Jugoslavije? Alka Vuica joj razorila brak, na ulici završila poslije – evo na šta liči danas

  0
  930

  U nastavku ovog članka za vikend, vrlo zanimljiva priča, koja će vas sigurno vratiti u neka puno ljepša vremena, koja će u vama sigurno probuditi neku nostalgiju, koja vam u nedjelju vrlo dobro dođe. Vremena 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća nisu bila toliko dobra bez razloga da se o njima stalno govori.

  U to vrijeme, za one koji se ne sjećaju, život je bio puno ljepši, ekonomija Jugoslavije bila je među najjačima u cijeloj Europi, a kad uđete u jednu od trgovina, niste mogli naći nijedan strani proizvod, samo domaći. Sport, kultura, glazba, film i kazalište u to su vrijeme bili prejaki i upravo je zbog toga danas neka djela vrlo teško postići.

  Žene u bivšoj državi bile su prave ljepotice, bez dodatnih plastičnih dodataka, a može se reći da je većina njih koristila samo osnovne stvari, šminku, lak za nokte i slične stvari. Zbog toga su Miss države u to vrijeme bile istinske ljepotice, koje su postigle vrlo dobre rezultate na svjetskim izborima, a većina ih je imala sjajnu međunarodnu karijeru. Suzana Žunić jedna je od njih, poznata Splićanka uzela je lentu Miss Jugoslavije kada je imala samo 17 godina.

  Uz modeling i foto modeling, uspješno je trenirala rukomet u jednom splitskom klubu. Udala se vrlo rano, za poznatog nogometaša, s kojim je bila u braku gotovo 20 godina. No, u posljednjih 10 godina braka bila je s njim samo zbog svoje troje djece, a i tada ju je puno varao s poznatom splitskom pjevačicom Alkom Vuicom.

  LEAVE A REPLY