Dragana Mirković se napokon skinula – evo je u kostimu, a dole

0
793

Dragana Mirković zasigurno je pjevačica koja je svoju sjajnu karijeru izgradila prije svega na kvalitetnoj pjesmi i vrlo dobrom glasu te talentu koji se rađa jednom u 50 godina. Luce iz Kasindola kod Požarevca sredinom osamdesetih ušla je u narodne vode, vrlo posramljena, a onda joj se dogodio album “Simpatija”, kojim je osvojila bivšu Jugoslaviju.

Uslijedili su brojni koncerti, pune dvorane i milijuni prodanih albuma. Karijeru nikada nije gradila na skandalima i skandalima, a svoje mjesto pod suncem pronašla je kvalitetnom pjesmom. Udala se za Tonija, supruga s kojim danas ima dvoje djece, a njih dvoje posljednjih 20 godina žive i rade u Austriji.

Dragana nikad nije imala ukusa za styling, to je nešto što nikad nije uspjela. A kad je otpustila svog stilista prije 7 godina, svi su bili u nevjerici jer joj je bilo nemoguće da sama može pratiti modne trendove, ali bila je uvjerena da će uspjeti u svom naumu. Međutim, pokazalo se istinitim, da to nema nikakve veze s tim što i kako ga nositi. Kako je izjavila za srbijanske medije, nikada nije radila plastične korekcije, ali kad vidite njezine fotografije iz 80-ih, svima je jasno da je bila kod liječnika mnogo puta.

Nikada se nije ni skinula gola, a vrlo je malo njenih slika na kojima je pokazala cijelo tijelo. No, ove hladne dane u Srbiji iskoristila je za kupanje u toplijim krajevima, a sada su se pojavile slike plaže. Vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY