Svi ćemo da patimo, crno nam se piše – Baba Vangino crno predviđanje za 2021.godinu se ostvaruje za mjesec i po

  0
  4678

  U protekloj godini, koja je bila burna za sve, uopće nismo iznenađeni sve većom popularnošću proročica i proroka poput Nostradamusa i Babe Vange, koja nam je puno bliža. Ona je stara bugarska proročica, koja je tijekom svog života pogađala sve i svašta. Točno je predvidjela brojne događaje u našoj nedavnoj prošlosti, poput napada na blizance u Sjedinjenim Državama.

  Gdje je raspad SSSR-a ili Jugoslavije? Čak je predviđala mnoge ratove, požare tsunamija i druge prirodne katastrofe, a kako je vrijeme prolazilo, ljudi su postajali sve pouzdaniji u ovu vrlo moćnu ženu. Nije htjela naplaćivati ​​svoje e-usluge, ali također nije htjela primiti sve u kuću, gdje je osjećala negativnu energiju.

  Tako je, na primjer, prema staroj narodnoj bajci, 70-ih godina prošlog stoljeća poznata pjevačica Silvana Armenulić odbila vrata jer je znala da će vrlo brzo umrijeti, a ona joj je rekla da nije raspoložena za Priča. Jednostavno nije imala dovoljno srca da joj kaže da joj nije ostalo puno od života. Silvana je slučajno izgubila život u prometnoj nesreći u roku od 2 mjeseca.

  Ono što je najavila za 2021. je da će svjetski liječnici pronaći lijek za tumor, što je potpuno pozitivna stvar. Međutim, svjetska će ekonomija ove godine itekako osjetiti pokušaj atentata na ruskog predsjednika Vladimira Putina. Proizvodnja benzina će prestati, a zemlja će se napokon odmoriti i odmoriti.

  LEAVE A REPLY