SRBIJE ZANIJEMILA NA OVE ŠEŠELJEVE RIJEČI U JUTARNJEM PROGRAMU: Saopštio veoma LOŠE VIJESTI- DOBIO SAM BOLAN POZIV IZ HAGA (FOTO)

  0
  4233

  Kada su u pitanju politički gosti na televiziji u Srbiji, jedan od onih kojima mnoge televizije u Srbiji prekidaju gostovanje zasigurno je vođa srpskih radikala, za kojeg se zna da nema dlake na jeziku, a poznato je da ga često ima drugi gosti u verbalnim dvobojima doveli su do nekih reakcija koje od njih nikada ne biste očekivali, a vrlo često je slučaj da su drugi gosti napuštali studio zbog Šešeljevih komentara. I ovaj put Vojislav Šešelj bio je gost u Jutarnjem programu Milomira Marića na Happy televiziji, pa je iznenadio srpsku javnost kada je rekao da je telefonom čuo Radovana Karadžića koji mu je rekao vrlo loše vijesti, a to je da je on nije vidio svog odvjetnika od početka pandemije

  U jutarnjem programu Šešelj je podsjetio i na neke druge slučajeve, poput slučaja Nebojše Pavkovića, Radivoja Miletića, a posebno je naglasio slučajeve zatvora u Estoniji, a po njemu je najgore tamo, gdje su Dragomir Milošević, Milan Lukić i Milan Martić. Rekao je da je Brđanin znao da je u Danskoj, a da je režim u Danskoj nešto blaži, ali rekao je i da čovjeku ne može biti ugodno u zatvoru, bez obzira u kojem režimu bio, te je to rekao u prednja strana kamere.

  “Neki dan me nazvao Radovan Karadžić. Rekao mi je da dugo nije vidio odvjetnika, otkako je započela ova epidemija. Ratko Mladić čeka drugostupanjsku presudu i nema mogućnosti da se posavjetuje s odvjetnikom “- dodao je da to zasigurno nije u korist njih dvojice, kao ni cjelokupne srbijanske politike.

  LEAVE A REPLY