PROCURILO! EVO ŠTA JE BRANISLAV LEČIĆ DANAS TRAŽIO U POLICIJI: Svi ostali zatečeni

  0
  1430

  Obratio se prisutnim novinarima prije ulaska u zgradu. ”

  Vijest da je Danijela Steinfeld optužila glumca Branislava Lečića da ju je silovao prije devet godina u medijima je odjeknula poput bombe. Žestoko je negirao te navode i izjavio da nikada nije počinio nijedan zločin, a kamoli pronevjeru.

  Brojni njihovi kolege i ljudi iz javnog života Srbije govorili su o ovoj situaciji i njihova su mišljenja bila podijeljena. Svaka njegova javna objava izazvala je burne reakcije.

  Lečić je danas stigao u zgradu policije, gdje će kao građanin dati izjavu, u nazočnosti tužitelja. Obratio se prisutnim novinarima prije ulaska u zgradu.

  – Dobar dan, od sveg srca. Sad smo ovdje, prvi put otkako je ova optužba objavljena u medijima u ponedjeljak. Sada imam priliku dati izjavu u mjestu koje je za to legalno nadležno. Želim te pozdraviti. Sretan vam posao. Idem tamo – rekao je glumac, a na pitanje hoće li ići na poligraf, dodao je da je “spreman na sve”.

  Kako prenose mediji, Branislav Lečić negirao je optužbe Danijele Steinfeld u policijskoj postaji i zatražio poligrafsko ispitivanje na licu mjesta. To bi se navodno moglo dogoditi uskoro, a Lečić je još uvijek u informativnom razgovoru.

  Podsjetimo, bio je dobro raspoložen i danas je otišao u policijsku postaju kako bi dao izjavu u vezi s optužbama Daniele Steinfeld.

  Na kraju je Lečić prošao poligraf i govorio je istinu.

  LEAVE A REPLY