Osramotila cijele Živojinoviće, Brena u zemlju propada od stida – njena nova snajka je sa sela, bere i prodaje maline – blam godine

  0
  3694

  Može se reći da je Lepa Brena postigla apsolutno sve u svom životu i svojoj karijeri dugoj preko 35 godina. Njezine pjesme ostat će vječne, a može se reći da je ona sada više od evergrina nego pjevačica. Izgrađena je kao žena i može se reći da je postigla apsolutno sve u životu.

  Udala se i ima brak s Bobom Živojinovićem, od kraja 80-ih godina prošlog stoljeća. S njim je imala 2 sina, dok Slobodan ima i sina Filipa, koji je iz prvog braka. Tu je ženu napustio preko noći kad je upoznao Lepu Brenu, a u to vrijeme bio bi najbolji tenisač Jugoslavije. Kao što znate, Lepa Brena je zajedno sa svojom karijerom osnovala veliku produkciju u suradnji sa Sašom Popovićem.

  I tu izvrsno idu, pa se može reći da je sve čega se dotakne suho zlato. Njihov sin Filip oženio se Aleksandrom Prijović, dali su im i unuka Aleksandru, dok njihova dva sina još uvijek nisu stala na ludi kamen. Stefan također ima vrlo dobru glazbenu karijeru, ali poznat je kao sjajan srčan srce i voli mijenjati sve djevojke.

  Ipak, najmlađi sin zaljubio se i punih godinu dana je u vezi s djevojkom iz obične obitelji, a zove se Sandra Miljković, a iz malog je sela u središnjoj Srbiji. U Beogradu živi i radi već 5 godina, ali gotovo svakog vikenda odlazi roditeljima na selo, gdje je nedavno pravila domaći pekmez, a voli raditi i s kupinama koje je brala i prodavala kao srednja škola student.

  LEAVE A REPLY