BIO JE NAJDEBLJI UČESNIK EMISIJE, IMAO 405 KILOGRAMA: Rekli su mu da će biti mrtav za godinu dana, A POGLEDAJTE GA DANAS

  0
  5412

  Daleko najteži sudionik emisije “Moj život s 300 kilograma” bio je Julius koji je bio na rubu smrti zbog svoje morbidne pretilosti.

  Julius JT Clark iz Oklahome iskreno je rekao da je potpuno ovisan o svojoj djevojci Jessici i da je svjestan da je na rubu smrti.

  – Moram znati da je oko mene u svakom trenutku puno hrane. Hrana mi je najvažnija na svijetu, više volim jesti nego seks – objasnio je u jednoj od epizoda.

  Jessica je, pak, rekla da je zabrinuta za njega, ali ipak mu je dopustila da se prejede brzom hranom. Donosila mu je slatkiše praktički svaki dan u vrećama, a kraj kreveta ostavila mu je nekoliko kartona s pizzom.

  – Sve što sadrži šećer moja je velika slabost i ne mogu odoljeti slatkišima – objasnio je Julius koji se počeo debljati s 13 godina, a od tada je iz godine u godinu sve deblji. Na kraju je u 22. godini imao preko 300 kilograma i liječnici su mu otvoreno rekli da neće doživjeti 30 godina. U dobi od 25 godina već je bio u mirovini s invalidskom mirovinom i živio je u krevetu za socijalnu pomoć.

  Kako kaže, tridesete je proveo prejedajući i živeći u prljavštini, jer sa 405 kilograma nije mogao voditi računa o osobnoj higijeni. Uz sve to, na nozi mu se pojavio golem limfedem zbog kojeg se dodatno nije mogao kretati.

  Kada se pojavio u emisiji “Moj život s 300 kilograma”, bio je svjestan da je na rubu smrti. Doktor Nau stavio ga je na strogu dijetu, ali Julius, ovisnik o hrani, postao je agresivan i neudoban, što je uzrokovalo raspad veze s Jessicom.

  Kad je postalo jasno da se sam ne može nositi sa svojom ovisnošću, smješten je u rehabilitacijski centar u Houstonu. Tamo su kilogrami otišli dovoljno da se kvalificiraju za premošćivanje želuca, nakon čega su kilogrami nastavili odlaziti. Trenutno je lakši za 181 kilogram.

  Kad krene na uklanjanje limfedema, težit će oko 60 kilograma manje. Prekinuo je vezu s Jessicom i kaže da se planira strogo pridržavati plana dr. Naua za zdrav život.

  LEAVE A REPLY