90-e se ponavljaju – Bosanci jutros masovno krenuli prema granici, kolone vozila čekaju na graničnom prelazu Srbije

  0
  593

  Kako je postupak cijepljenja započeo u cijelom svijetu, do sada je cijepljeno preko 200 milijuna ljudi, a samo 10 zemalja prijavilo je postupak cijepljenja. Ostvarile su se riječi američkog magnata Billa Gatesa koji je rekao da će na red prvo doći bogate zemlje, a siromašni će još malo pričekati, što se nažalost pokazalo istinitom izjavom.

  Na početku je zbog svega toga navukao ogromnu količinu bijesa, ali na kraju je sve tako, jer ne može pobjeći od stvarnosti. Danas će na red doći oni koji imaju, a tek konačno oni koji nemaju. No, snalažljivošću i marljivim radom Aleksandra Vučića Srbija, koja uopće ne stoji dobro na mapi bogatih, nekako je ušla u ovo društvo “velikih” zemalja.

  Do sada su prešli granicu preko 2 milijuna cijepljenih, a prije mjesec dana neke poznate osobe s tog područja, poput Hrvatske, Bosne i Makedonije, došle su u Beograd na cijepljenje. Međutim, cjepivo Astrazanec koje Srbija ima u rezervi ima i rok trajanja, a to je ponedjeljak, 29. ožujka, pa je Vlada Srbije pozvala sve građane, bez obzira na mjesto prebivališta, da dođu i cijepe se. Zbog toga je ove subote ujutro, kako prenosi Bihamk, na graničnom prijelazu iz BiH u Srbiju bila velika gužva.

  Svi su se danas požurili cijepiti, jer će tako iznenada dobiti priliku za cijepljenje, bez obzira na mjesto prebivališta. Ademir Kenović, poznati bh. Direktor, neki od članova grupe Dubioza kolektiv viđeni su na sajmu kako primaju cjepivo. Vaša mišljenja o svemu i želite li dobiti cjepivo?

  LEAVE A REPLY