Srpski mediji otkrili, to je ta kuća zla u kojoj se Lečić iživljavao nad Danijelom – jedan detalj sve zgranuo (video)

  0
  1673

  Kao što je prije 2 mjeseca bilo strašnih vijesti sa proslavljenim glumcem i profesorom Mikom Aleksićem, tako je i Srbiju sada potresao novi slučaj u kojem je proslavljeni glumac i bivši političar Branislav Lečić u glavnoj ulozi. Naime, kao što znate, optužen je za silovanje glumice s kojom je prisno surađivao prije 9 godina.

  Ako slučajno niste svjesni, Danijela Steinfeld snimila je prije 3 mjeseca dokumentarni film u kojem detaljno opisuje kako je bila na posljednjem projektu na kojem je radila s Branislavom Lečićem, da ju je prisilio na seks. Dugo živi i radi u Sjedinjenim Državama, a kako kaže, više nije željela šutjeti.

  Kako Daniela navodi, sve je počelo s poslovnim porukama, a onda je krenulo s malo otvorenijim porukama, a budući da je s njim nastupala u predstavi, nije htjela pokvariti raspoloženje pred sobom. Mislila je da je sve to u obliku poruke, ali njezini su se mračni predosjećaji ostvarili u svibnju 2012. godine. Sad se postavlja pitanje kako će dokazati da je uopće silovana, a neke od glumica također su stale na njezinu stranu i pokazale poruke koje im je poslao sam Lečić.

  Atina Ferrari, poznata srpska starleta s druge strane, koja mu je bila ljubavnica prije 6 godina, kaže da ne vjeruje u te priče i da je Lečić pravi gospodin, te da je vjerojatnije da ga je ona silovala nego on nju. Sada se tim srpskog magazina Alo pozabavio i Lečićevom vikendicom, za koju postoji osnovana sumnja da je tamo dovodio djevojke, dok je još bio u braku sa suprugom. Pogledajte i sami kako izgleda.

  LEAVE A REPLY