Rada pokazala da je prava seljanka – ovo je njena rodna kuća ovo je odron

  0
  564

  Mnoge poznate balkanske zvijezde danas žive u vilama, voze automobile vrijedne nekoliko stotina tisuća eura, telefone vrijedne nekoliko tisuća, ali rijetko će tko reći odakle dolazi i kakvo je zapravo njegovo djetinjstvo. Dobro je poznato kako je internet doživio ekspanziju, da se o svima, a posebno o poznatim osobama, može naučiti doslovno sve.

  Neki su odrasli u takvoj bijedi i siromaštvu da im je definitivno vrlo teško to priznati, a jedna od njih koja se toga nikada nije sramila je Seka Aleksić, koja je kao djevojčica pobjegla s roditeljima iz malog Zvornika u Bosnu i Hercegovinu u okolicu.Sabac u Srbiji. Nikada neće moći zaboraviti slike kuće u kojoj su živjeli i svoja sjećanja kad se okupala u koritu ispred kuće.

  Rada Manojlović također je jedna od takvih folk zvijezda, a u Zvezdu Granda došla je iz zabačenog sela. Imala je par sati vožnje s ocem, a ponekad nisu imali ni gorivo od kojeg je otac posuđivao novac, jer je znao da će njegova kći jednog dana uspjeti kao folk pjevačica. Rano je izgubila majku, pa je vrlo rano odrasla.

  Selo se zove Četereže, a sad kad je stala na noge, obnovila je obiteljsku kuću, kupila ocu traktor kao i ostale poljoprivredne strojeve i nikada se nije sramila svog podrijetla i kuda zapravo dolazi iz. Pogledajte ove slike sami.

  LEAVE A REPLY