Kikijevog sina znamo svi, a ovo je njegova kćerka VERA – nikad je nije pokazao,a sada i znamo zbog čega – šta je ovo

  0
  1415

  U nastavku današnjeg članka malo ćemo o Kristijanu Goloboviću, koji je preko noći postao reality zvijezda od opasnog kriminalca koji je pola života proveo u zatvorima. Svi vjerujemo da se sjećate travnja prošle godine, kada je Golubović pušten iz zatvora, da ga je prva osoba čekala Željko Mitrović.

  Odmah mu je dao 50.000 eura “da ga pronađe”, dok se malo nije snašao, a to je zapravo bila kapara za sudjelovanje u Zadruzi 4, koja je započela u rujnu. Čim je ušao u stvarnost, na njegov račun položeno je još 300.000 eura, a ovih dana svi možemo uživati ​​u njegovim avanturama iz Bijele kuće u Šimanovcima.

  Ono što se o njemu zna je da je bio jedini preživjeli pakao devedesetih, kada je preživio totalni masakr na ulicama Beograda, i pukom srećom, jer kad su Arkan i ostali pali, cijelo je vrijeme bio u zatvoru , a kasnije sredinom 90-ih u Grčkoj i Njemačkoj. Ono što se o njemu zna je da ima punoljetnog sina iz prethodnog braka, koji nije mogao nositi njegovo prezime jer se bojao da će mu netko naštetiti.

  S Ivanom, sadašnjom suprugom, ima i kćerkicu Veru koju skriva poput zmijskih nogu, a kad pogledate njegove objave na Instagramu, nje gotovo više nema. Ima 3 godine i ljubomorno ih čuva od svih. Jedina slika dostupna javnosti je ova kad je došao po nju u rodilište.

  LEAVE A REPLY