ŽIRI SE UROTIO PROTIV JK: Popović je opevao u pesmi, Đurišićka kritikovala da joj se vidi GUZI*A

  0
  431

  Prilagođena najava! Upravo tako najavljujemo spektakularnu epizodu “Zvezde Granda” koja nas očekuje ove subote i koja će nas zabaviti kao nikada prije.

  Čini se da se porota urotila protiv Jelene Karleuše, koja ovih dana puni medijske stupce, što za nju nije ništa novo niti čudno. No, komentar najkompetentnijeg člana popularnog natjecanja, Dragana Stojkovića Bosanaca, koji je svog kolegu “izgorio” tijekom izlaganja o nastupu natjecatelja i odabiru pjesama, zasigurno je čudan.

  – Ne znam tko je to učinio Jeleni, ali ovo je pjesma stvorena za loše pjevače – sa smiješkom je rekla Boske i pjevajući ta-ra-ra objasnila da njezinoj pjesmi nedostaju trileri, na što je ona odgovorila da ih nema jer tamo su, nije mjesto, ali ima muža.

  Uključio se i Popović i zapjevao škripavim glasom sa stihovima – Jelena Karleuša, ti sada govoriš o svojoj pjesmi, tvoja je pjesma pravo čudo, ali za mene je to još uvijek jebote, hej.

  Snežani Đurišić zasmetao je Jelenin stajling, atraktivna žuta haljina koja otkriva više nego što pokriva, i dala je svoj dobronamjerni savjet.

  “Podigni haljinu, možeš vidjeti nešto, nešto što imaš”, rekla je, aludirajući na zadnjicu, a diva joj se ironično ispričala i rekla da stvar nije u golom dupetu, već u magiji koju je imala.

  Kakva nas “ludost” iz emisije očekuje ove subote u 21 sat, pogledajte u promo videu.

  LEAVE A REPLY