Željko se uhvatio za glavu – evo reakcije JOvane Joksimović nakon što je ispod stola ispipana od strane njega, ostati ćete u čudu (video)

  0
  1736

  Jedna od najpopularnijih voditeljica na našem području, u Srbiji, zasigurno je Jovana Joksimović. Poznato je da ona vodi jutarnju emisiju na Prvoj televiziji. Kao što svi znamo, Jovana je udana za jednog od najpopularnijih pjevača u regiji i šire, Željka Joksimovića, koji je svoju popularnost udvostručio pojavljivanjem na natjecanju nazvanom Eurosong, s pjesmom Lane moje, koja je, iako je nije pobijedio, postao vrlo jak.poznat u svijetu. Jelena je imala potomstvo i s pjevačem Željkom.

  Radi na Prvoj televiziji, a s kolegom Srđanom vodi jutarnji program. Jovana i Željka smatraju jednim od najljepših i najzgodnijih parova, no unatoč tome počele su kružiti glasine da su se između Jovane i Srđana rodile emocije. Jovana je istakla da se često čuje sa Srđanom i da joj se često povjerava u vezi sa svojim privatnim stvarima i problemima. Mnogi su tada posumnjali da među njima postoji nešto više od poslovne veze. Kad su imali intervju, otkrili su da se ponekad znaju svađati, ali da su i vrlo bliski. Podsjetimo, Srđan Predojević srpski je TV režiser, a od siječnja 2018. radi na Prvoj srpskoj televiziji. Uz ovaj posao, radi i na kontroli zračnog prometa.

  Tako su ove dvije kolege u svom jutarnjem programu imale jednog vrlo čudnog gosta, kućnog ljubimca. Njih dvoje bilo je jako uznemireno kad su vidjeli tko je ušao u njihov studio. Do nedavno je Prva Šapa bila na treningu koji je trajao 6 mjeseci u Novom Sadu, a jutros je i službeno došla u posjet. Jovana i Srđan nisu krili oduševljenje. Sve vrijeme dok je vodila program, Jovana je govorila da je jedva čekala doći, pa se ispričala gostima zbog prekida programa i počela grliti Prvu šapu. Na donjem videu možete vidjeti kako je to izgledalo.

  LEAVE A REPLY