ZAISTA TUŽNO- NAŠEG POZNATOG PJEVAČA RAZDVOJILI OD NAJVEĆE LJUBAVI U NJEGOVOM ŽIVOTU- Majka je udala za drugoga iz ovih razloga- NIKADA NIJE DOŠAO SEBI (FOTO)

  0
  986

  Što se tiče ljubavi, to je sila koja zna potpuno promijeniti čovjeka i navesti ga na neke stvari koje nikada ne bi učinio. Ljubav je sila koja motivira mnoge lijepe akcije, nadahnuće je mnogim umjetnicima, ali kad je neuzvraćena i kada je jednostrana, često zna ljude učiniti čudovištima, opasnim bićima, a za mnoge ljude takva ljubav mijenja njihovi životi zauvijek. Ipak, svi još uvijek misle da se bez ljubavi ne može, a da je najsretniji čovjek koji voli i koji ima nekoga tko ga voli bezuvjetno

  Pjevač Ivan Milinković karijeru je gradio isključivo na talentu i dobrim pjesmama, a privatni život držao je podalje od očiju javnosti. Međutim, u razgovoru s novinarima otkrio je vrlo zanimljiv detalj iz svog života o kojem do sada nije znao ništa. Naime, otkrio je da se majka njegove bivše djevojke i njegova velika ljubav zapravo nisu slagale s izborom njezine kćeri, pa ju je iz tog razloga udala za nekoga drugoga, a Ivan je sve to rekao na ovaj način:

  “Najjače ljubavne pjesme uvijek su bile one koje su govorile o patnji zbog neuzvraćene ili zabranjene ljubavi! Imao sam situaciju prije mnogo godina, koja je opisana u stihu pjesme: ‘Majka te udala za drugog’! Majka moje djevojke u to je vrijeme rekla: “Ćero, nedostaju ti muzičari i estradne zvijezde, nikad nisu takvi kod kuće. Potražite sretnije rješenje, inženjera koji radi na poslu od 7 do 15 sati! ‘ Tako je to bilo, majka se udala za nekog drugog ”

   

  LEAVE A REPLY