Voditeljica zaustavila djevojku u Srbiji i pitala je da li bi oprostila prevaru: DA LI BIH? PA JESAM! Pa prevario me, a oćete da čujete sa kim? I VODITELJICI BILO NEPRIJATNO

  0
  1034

  Prije nekoliko mjeseci voditelj je stajao na ulici srpskog grada i pitao prolaznike isto pitanje “biste li oprostili prijevaru”. Nije ni sanjala da će naići na više od zanimljivog sugovornika.

  Nakon što je zaustavila dvojicu prijatelja, jednog je pitala hoće li oprostiti prevaru. Umjesto da se zaustavi i razmisli, djevojka se nije mogla prestati smijati u nevjerici.

  “Bih li joj oprostila? Pa, jesam! Želite čuti s kime me prevario”, pitala je mlada žena pred kamerama. Kad je započela svoje priznanje, i domaćinu je bilo neugodno.

  “Čekaj, stvarno? I nastavila si sa svojim životom nakon toga, sad je sve u redu”, pitala je žena, a mikrofon joj je drhtao u ruci.

  Nakon ovog odgovora nije bilo šanse da djevojčica ne postane internetski fenomen. Video je samo na Twitteru pogledalo preko 40 000 ljudi, a masovno ga je podijelio na Facebooku s pitanjem “djevojko, što ti je to trebalo”.

  LEAVE A REPLY