Poznata pjevačica se ugojila kao svinja pred klanje – bila je nekad vitka kao barbika, a sad se jedva kreće

  0
  1057

  Svi smo upućeni da se mnoge poznate osobe, kako u našoj zemlji tako i u svijetu, nekoliko puta podvrgavaju estetskim operacijama i mijenjaju izgled, ponekad toliko da ih je nemoguće prepoznati. Ponekad to zahtijeva njihova profesija, a ponekad to rade sami. Međutim, postoje i mnoge stvari na koje ne mogu utjecati i na koje ne mogu utjecati, poput prehrane i nedovoljnog vježbanja u tjelesnim aktivnostima.

  Poznata američka pjevačica Mariah Carey uspjela je promijeniti svoj prethodni izgled ili figuru do neprepoznatljivosti. Pjevačica je donedavno imala tako vitku figuru, na čemu su joj pozavidjele brojne kolege, a oni su željeli biti poput nje. Međutim, kad se pojavila, svi su bili zapanjeni njezinim trenutnim izgledom. Toliko je promijenila izgled, da se od vitkog tijela koje je imala poput Barbie, sada jedva kretala. Svi su bili zapanjeni i nikome nije bilo jasno što se doista događa s njom, upravo zato što su znali kakva je zapravo bila njena prijašnja pojava.

  Svi su počeli komentirati i pitati se je li pjevačica, nakon što je izgubila kaloričnu prehranu i sve stvari koje dovode do debljanja, sada toliko opuštena, pa se vratila starim navikama koje je imala, a koje su je dovele do te mjere da je jedva se kretala. Ili je to samo jedna od posljedica liposukcije, koju neki optužuju.

  Na fotografiji koju vidimo možemo se prisjetiti kako je izgledala prije samo nekoliko mjeseci. Na njezinu se licu vidi razlika od prethodnog izgleda, tj. Koliko se udebljala. Ne znamo točan razlog njezina naglog debljanja, ali iskreno se nadamo da će se uskoro vratiti u red i da će Mariah Carey koju smo nekad vidjeli.

  LEAVE A REPLY