Iz Švajcarske se vratio nakon 35 godina, donio je nešto sa sobom zbog čega ne može istjerati komšije iz dvorišta – prave pare u ovome leže, ljudi naprosto ne vjeruju (video)

  0
  1764

  Mnogo je takvih priča u posljednjih 10 godina, gdje vidimo ljude koji dolaze s Balkana. 30 ili više godina radili su u stranim zemljama, a onda su, kako su starili, nostalgija bila jednostavno puno jača od njih. vratili su se svojim kućama, neki u zasluženu mirovinu u kojoj će uživati ​​do smrti, dok su oni koji još uvijek imaju udjele u njima odlučili uložiti u neke poslove.

  Već smo pisali o gospodinu koji se u 63. godini vratio u rodno selo kraj Gornjeg Milanovca i koji je usred sela odlučio sagraditi veliki centar za trening nogometa sa svim pratećim elementima. Mnogi nisu razumjeli zašto je uložio toliko novca u nešto što neće napredovati, ali jednostavno je bilo jače od njega.

  Imamo i mlade bračne parove koji su se vraćali u sela i gdje su započeli neki posao bez budućnosti, od otvaranja mlina koji će proizvoditi prirodno brašno, do muškarca koji je iz Kragujevca i koji je stigao iz Australije i započeo posao veliki posao sa stočarstvom. Miloš Jovanović je posljednjih 35 godina proveo u Švicarskoj, a sada se vratio u područje Kraljeva gdje je rođen i gdje je završio osnovnu školu.

  Sad se vratio s jednom vrlo originalnom idejom, a to je bilo napraviti pileći hotel u svom dvorištu. Prema njegovom mišljenju, ako imate hotele za pse i mačke kad idete na odmor, onda jednostavno imate hotel za kokoši. Vaša mišljenja o ovoj poslovnoj ideji?

  LEAVE A REPLY