Ceca joj nije bila ni na sahrani… žena nije smjela: Arkan se sam bojao, ovo je njegova majka, zaprepastiti ćete se

  0
  1132

  I danas se malo dotičemo uvijek aktualne teme, a to je sigurno na ovom području nitko drugi do Ceca Ražnatović, žena koja je sigurno obilježila posljednjih 30 godina balkanske pozornice. Gdje god se pojavi, prava pauza, njezini su koncerti bili ispunjeni do posljednjeg mjesta prije samog virusa korone.

  Međutim, čak i kad je započela pavidemija s covidom 19, ona se ne žali na svoj posao, jer jednostavno vrlo dobro živi od svoje ušteđevine koja se zasigurno mjeri i računa u milijunima. Dio te velike financijske torte datira još iz vremena kada je bila udana za Željka Ražnatovića Arkana. Vrlo je dobro poznatim putem kojim je skupio toliko bogatstvo, a sve je to u konačnici pripadalo njegovoj ženi i djeci.

  Također je dobro poznato da je Ceca promijenila oporuku i izostavila svu djecu i bivšu suprugu, a ona koju nije smjela izostaviti je njegova majka Slavica, koja je prema narodnim pričama bila prilično škakljiva žena, koja to nikada nije učinila ne ispričavati se. Čak se i sam Arkan pomalo uplašio i poslušao je neke njezine savjete, tako da se s njom nije bilo zajebavati.

  O Ceci ne bi trošili ni riječi, vjeruje se da je i ona bila vrlo plaha pred sobom. Vjeruje se da uopće nisu imali dobar odnos, te da je Ceca nije mogla gledati očima. Kad je preminula, Ceca je bila na turneji u Australiji, a na sprovodu su bili samo Veljko i Anastasia. Evo i Arkanove majke?

  LEAVE A REPLY