Šok – Mariju šutnuli iz Granda, samo radi ovog razloga (tuga)

  0
  1568

  Zvezde Granda zasigurno su jedan od najgledanijih projekata na cijelom Balkanu u posljednjih 20 godina. Podsjećamo, sve su vrlo sramežljivo započeli Lepa Brena i Saša Popović, koji su na početku napravili Grand produkciju koja je bila zadužena za produkciju novih albuma, raznih pjevača.

  Potom su, po uzoru na engleski reality show, prepisali provjereni recept, tako da su Zvezde Granda stvorene davne 1999. godine. Od tada do danas iznjedrili su mnoge zvijezde, dovoljno je reći: Darko Lazić, Rada Manojlović, Amar Jašarspahić Gile i mnoga druga imena. To je definitivno vrlo učinkovit paket za gledatelje, kojem kad dodamo žiri koji je vrlo zanimljiv dobijemo izvrstan program.

  To je sigurno spoj mladosti i iskustva, jer s jedne strane imamo Anu Bekuta i Snežanu Đurišić, dok su s druge strane Jelena Karleuša i Marija Šerifović. Marija je dugo razmišljala o odlasku iz Zvezde Granda, jer svoje obveze definitivno ne može uskladiti s emisijom, no na nagovor Saše Popovića uvijek je ostala u emisiji, što bez nje definitivno ne bi bilo isto.

  Sad je, čini se, definitivno prekoračila svoju mjeru, kad ju je Saša Popović otvoreno izazvao u programu na temu njene seksualnosti. Sve je razumljivo, zbog gledanosti da kažem neke stvari, ali kad se spusti tako nisko, onda to definitivno nema smisla. Zbog toga je Marija bila shrvana, a kako tvrde upućeni, više neće biti sastavni dio žirija Zvezde Granda.

  LEAVE A REPLY