Poslije Đoleta i Džeja, Srbija danas rekla zbogom još jednom velikanu, Bože, što nam radiš to

  0
  4041

  A za danas imamo vrlo tužne vijesti koje nam dolaze s domaće pozornice. U posljednjih godinu dana od početka pandemije virusa korone, Srbija je izgubila puno poznatih ljudi s domaće scene, koje smo svi vidjeli u nekim sjajnim filmovima ili slušali njihove sjajne pjesme.

  Sve je započelo s Borom Drljačom, koji prošlog ljeta nije umro od koronavirusa, tromboze, a sve mu je palo na pamet jer nije poslušao savjete svojih liječnika koji su mu ustrajno govorili kako da prestane pušiti cigarete i alkohol te da smanjiti masnu prehranu, ali te informacije jednostavno nisu došle do njega. Nakon njega napustila nas je još jedna legenda narodne glazbe, Jay Ramadanovski.

  Također je otišao vrlo rano, a uzrok smrti bilo je zatajenje srca, također zbog puno svinjetine i cigareta koje jednostavno nije prestao pušiti. Prije nešto više od mjesec dana, nakon posljedica virusa korone, napustio nas je velikan balkanske glazbe uopće, Đorđe Balašević. Otišao je za samo 10 dana, a uzrok smrti u normalnim uvjetima bila je bilateralna upala pluća.

  Sada opet imamo vrlo tužne vijesti za sve ljubitelje domaće kinematografije, a to posebno vrijedi za sve one koji su voljeli hit seriju “Bolji život”. Vlasta Velisavljević primljen je u beogradsku kliniku “Dragiša Mišović” prije 10 dana zbog bilateralne upale pluća, bio je povezana s kisikom, ali je rano jutros izgubio bitku za život. Preminuo je u 95. godini, a do sada je u svojoj 40-godišnjoj karijeri glumio u preko 350 predstava i filmova.

  LEAVE A REPLY