DA LI JE SE SJEĆATE?- BILA JE NAJLJEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE, A JEDNA TRAGEDIJA JOJ JE UNIŠTILA ŽIVOT: Samo je NESTALA sa scene, a danas je NEPREPOZNATLJIVA!

  0
  495

  Pjevačica Andrijana Dabetić Anči ​​bila je vrlo popularna devedesetih, a uspon u glazbenoj karijeri započeo je 1992. godine, a osim glazbene karijere bila je poznata i kao Miss Jugoslavije 1994. godine. U karijeri je snimila 6 albuma, a zatim se povukla sa scene. No, nakon deset godina pauze odlučila se vratiti na scenu, istaknuvši kako je mlađe generacije najbolje pamte kao pjevačicu, dok je starije generacije bolje poznaju kao misicu:

  „Mlađe generacije znaju me kao pjevača. Kad ljudi pretražuju informacije o vama na internetu, naravno da se ispostavi da sam ja izabrana za najljepšu, pa mi kažu “Oh, bila si miss”, kažem da je to bilo davno 1994. godine. I starije generacije koje su odrasle sa mnom sjećaju se tog razdoblja kad sam bila miss. Međutim, pjevanje je moja prva i najveća ljubav “- rekao je za medije ovaj nekad popularni pjevač koji se povukao s glazbene scene nakon što je doživio veliku tragediju, a svojedobno je na tu temu Anči ​​medijima rekla ove stvari:

  „Markov otac je poginuo u prometnoj nesreći. Bilo je to užasno razdoblje, koje nisam mogao iskoristiti za objavljivanje u novinama i do sada nisam nikome o tome rekao. Siguran sam da bi mnogi koristili takve događaje u životu da o njima pišu i da ih drugi sažalijevaju, ali nisam bio dorastao toj vrsti izloženosti. Bilo mi je jako teško, mjesec dana praktički nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se povukla i potpuno posvetila sinu, jer nisam mogla ništa promijeniti. Bilo mi je jako teško zbog Marka koji je izgubio oca, jer će u njegovom životu biti razdoblja kad će ga definitivno trebati. Ali život ide dalje ”

  LEAVE A REPLY