BIO JE NEKADA NAJVEĆI BEOGRADSKI ŠMEKER- Žene su naprosto ludjele za njim- DANAS OVOG NAŠEG GLUMCA VIŠE NIKO NE PREPOZNAJE- ŠTA SE NJEMU DESILO?

  0
  712

  U Srbiji ima mnogo umjetnika raznih vrsta, posebno među glumcima i pjevačima, koji su u to vrijeme bili vrlo uspješni, koji su puno učinili u svojoj karijeri, bili vrlo popularni i traženi, a onda su iz različitih razloga iznenada nestali sa scene. Za neke od njih se s vremena na vrijeme nešto čuje, a mnogima se izgubi svaki trag.

  Tako je jedan od najpopularnijih glumaca u Srbiji dvadesetih godina bio beogradski glumac Nebojša Bakočević, koji se na Balkanu proslavio ulogama u filmovima kao što su: “Crni bombarder”, “Kako je propao rokenrol”, “Slatko od Snovi “, a igrao je i u seriji” Zaboravljeni “. Osamdesetih i devedesetih smatrali su ga jednim od najpoželjnijih srpskih glumaca, slovio je za velikog beogradskog šarmera, a tisuće žena jednostavno su uzdisale za njim, a o tom je razdoblju u intervjuu Bakočević rekao ovo:

  “Akademiju sam upisoa zbog žena. U životu me zanimaju samo dvije stvari: hrana i žene. Boljelo me uvo za Oscara. Volim vesele, lijepe i pametne žene. Da bi se udala, ona bi se trebala brinuti za mene, a ja za sve ostalo. Davno je Leonard Cohen napisao da će žene jednog dana uzeti stvar u svoje ruke, a muškarci će se baviti svojim dječjim potragama, poput umjetnosti, poezije … Ionako održavaju ovaj svijet na životu ”

  Ubrzo nakon toga, iz nekog se razloga povukao s pozornice, i nije bio posebno aktivan na glumačkom polju, a publika iz regije mogla ga je gledati 2018. u seriji “Pet” u ulozi Paje i svi su zaključili ono malo je ostalo od tog zavodnika i prevaranta

  LEAVE A REPLY