Bez kalkulisanja – oglasla se i Eva Ras povodom optužbi na račun Lečića – ma i mene je zivko, slao mi poruke…

  0
  2083

  U posljednja 2 dana čitav Balkan bruji o slučaju u kojem je proslavljeni srpski glumac i saborski zastupnik Branislav Lečić optužen za silovanje poznate srpske glumice u svibnju 2012. godine. Već je svjedočila na beogradskom sudu na kojem ga je izravno optužila da ju je u svibnju 2012. silovao svojim automobilom.

  Sve se dogodilo dok su vježbali predstavu koja se odvijala u Beogradu. Sada opet imamo onu drugu stranu koja je skeptična u vezi s cijelom ovom pričom. Postavlja se pitanje, zašto je Daniela 9 godina šutjela o silovanju ako se to tada još dogodilo? Prema njezinim riječima, držala ga je zakopanog duboko u sebi, a cijeli slučaj s glumcem Antićem od prije 2 mjeseca pobudio joj je želju da cijelu priču podijeli s javnošću.

  Pitanje dana je kako će oni sve to dokazati, jer bit će vrlo teško budući da se to dogodilo prije gotovo desetljeće, nema materijalnih dokaza i nije bilo svjedoka. Ono što joj ide u prilog je što postoji još jedna glumica koja je prije nekoliko dana na svom Facebook računu objavila i prepisku s Lečićem, koja je u razgovoru bila više nego otvorena i pomalo bezobrazna.

  Sada je glumica Eva Ras objavila da je Leka njezin jako dobar prijatelj i da nema šanse da je učinio tako nešto. Otvoreno se stala na njegovu stranu, baš kao i u slučaju Aleksića prije 2 mjeseca. Dok mu se ne dokaže krivica, ona će biti uvjerena da on nema nikakve veze s ovim slučajem.

  LEAVE A REPLY