Albanac, doktor Esati moli da volontira u kovid bolnici u Srbiji – dajte mi da se odužim srpskom narodu, evo rekao je radi čega to želi

  0
  943

  Kako je pandemija koronalnog virusa započela diljem svijeta, liječnici i medicinski radnici općenito postali su izuzetno cijenjeni i bez njihove pomoći i 24-satnog rada jednostavno ništa ne bi bilo moguće. Tek u prvom valu na Balkanu vidjeli smo kako su neki od njih znali ostati u bolnici cijelu noć, jer jednostavno nisu imali vremena za povratak kući.

  Da među liječnicima uvijek ima dobrih ljudi, a da granice jednostavno nisu problem, pokazuje činjenica da je liječnik iz Albanije koji danas ima 67 godina i koje se zove Abdulzelal Esaati, anesteziolog, radio u bolnici u Tetovu cjelokupan život.

  U središte javnosti došao je proteklih dana kada je pokazao veliku želju da volontira u jednoj od srdačnih bolnica u Srbiji, jer vjeruje da svojim znanjem i iskustvom može puno pomoći. Umirovljen je od prošle godine, a dr. Jackie poznat je u svom području, a koliko je uporan u svom cilju da posjeti Srbiju i pokazuje činjenica da je čak poslao pismo namjere predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. pomoći nekim bolnicama.

  Napisao je i da mu je Srbija, kad mu je bilo najteže, pružila ruku i educirala ga, pa je postao jedan od najboljih medicinskih radnika na svom području. Upravo je to razlog zašto želi otplatiti na ovaj način, a nama ostaje da vidimo što će se dogoditi po ovom pitanju.

  LEAVE A REPLY