Žene, ovo bi sve trebale znati, evo šta znači kad vam se pojave bijele fleke na gaćicama

  0
  1267

  U nastavku današnjeg članka, riječ druga govori o intimnom zdravlju žena, koje je vrlo osjetljivo. Čim djevojka postane ženom, u njezinim genitalijama započinju različiti procesi, a i sama rodnica osjetljiva je na razne vrste bolesti. Stoga liječnici uvijek kažu da kada žena postane seksualno aktivna, mora posjetiti ginekologa barem jednom u 3 mjeseca.

  Međutim, na Balkanu je to više nego sporedna stvar, a žene, čak i kad rode, jednostavno zanemaruju ovaj i više nego važan segment u vlastitom zdravlju. Ono što je također vrlo važno je da primijetite neke simptome koji mogu pokazati da nešto nije u redu s vašim intimnim zdravljem.

  Mnogo žena danas vidi bijele mrlje na donjem rublju, a nisu ni svjesne odakle je došlo i kako je zapravo došlo do toga? Svi se odmah zabrinu i misle da su bolesni, a ako je to stvarno tako, donosimo vam odgovor u nastavku. Vjerovali ili ne, u Engleskoj, točnije u Londonu, postoji “Muzej rodnice”, koji se na sve moguće načine bavi rodnicom, ali ovaj vrlo velik problem riješili su sa ženom.

  Razlog je više nego jednostavan, a to je kada se kiselost iz same rodnice pomiješa s tkaninom na donjem rublju, te se jednostavno očituje tim mrljama. 3,8-4,5PH je jedna normalna kiselost rodnice kod jedne normalne i odrasle žene.

  LEAVE A REPLY